Nieuwbouw huis in Bulgaarse stijl 6 km van het strand.

Stad / Dorp: Varna
Regio: Varna
Prijs: 58,000€
Locatie: Kust
Bebouwd oppervlak (m2): 126
Slaapkamers: 3
ID: H-11
Verdiepingen: 2
Afstand tot de zee (km): 7
Afstand tot Varna (km): 24

Oppervlakte Perceel (m2): 480
Status: Verkocht


Volledige Omschrijving:
OVER HET HUIS
Deze 2 nieuwe huizen in Bulgaarse stijl liggen in een dorp op slechts 6 km van Albena en het strand en 25 km van het internationale vliegveld (20 min per auto). Elk huis heeft een woonoppervlakte van 126 m2 en staat op een perceel van 480 m2.
Het huis bestaat uit een ruime woonkamer met keukenruimte, 3 slaapkamers, badkamer, toilet en een terras. De open woonruimte en de keuken zijn voorzien van een houten vloer, stukwerk op de muren en een met hout afgewerkt plafond. De slaapkamers zijn afgewerkt met een houten vloer en stukwerk op de muren en plafonds. Badkamers en WC's zijn compleet afgewerkt met tegels. Dubbele PVC ramen, kleur goud-eiken. Er is geen keuken geïnstalleerd. De prijs van een nieuwe keuken in Bulgarije is ongeveer 2000 euro.

1ste etage - woonkamer, keuken, slaapkamer met badkamer en WC.
2de etage - 2 slaapkamers en badkamer met WC.

Dit object heeft een geweldig uitzicht over de heuvels en de zee. De goede toegankelijkheid, het panorama en de nabijheid van Varna, het strand en het vliegveld maken dit object een zeer goede investering.


OVER HET DORP
Het is een mooi dorp met circa 450 inwoners te midden van een heuvelachtig landschap en prachtige natuur op 200 m boven zeeniveau. Rondom het dorp zijn diverse wijngaarden. Het dorp ligt 6 km van de bekende zonbestemming Albena en biedt vele mogelijkheden voor comfortabel eco- en strandtoerisme. In het dorp wonen inmiddels al vele buitenlanders.


Voorzieningen
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Kunststof ramen
Parket
Terracotta
Wasmachine ruimte
klik om te vergroten
Diana Valstar

Telefoon: +31 6 4124 8696
Mobiel: +31 6 4124 8696
Homepagehttp://www.reabg.nl


Dit aanbod is 4931 keer bekeken..